ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Η εταιρία ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ επιθυμώντας να προσφέρει στους πελάτες της, τη μέγιστη ασφάλεια του αυτοκινήτου τους, ενσωμάτωσε στον κύκλο των δραστηριοτήτων της, Ασφαλιστικές Υπηρεσίες τόσο στον κλάδο του Αυτοκινήτου όσο και σε Λοιπούς Κλάδους.
Η δράση του Ασφαλιστικού γραφείου ξεκινά το 2002, υπό την συνεργασία 8 επώνυμων Ασφαλιστικών εταιριών. Σήμερα επεκτείνει τη δράση του σε μεγάλο βαθμό, έχοντας πλέον στο δυναμικό του 22 Ασφαλιστικές εταιρίες, απόλυτα καταξιωμένες στον χώρο της ασφάλισης.
Οι πελάτες μας έχουν το μοναδικό προνόμιο να επιλέξουν μεταξύ περισσοτέρων της μιας Ασφαλιστικής, την ασφαλιστική λύση που πραγματικά χρειάζονται. Κι επειδή πολύτιμο αγαθό δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο, το τμήμα των Ασφαλειών προσφέρει στους πελάτες της, εξειδικευμένες απαντήσεις σε θέματα ασφάλισης όπως, την Υγεία, το Σπίτι, την Επιχείρηση, το Σκάφος, μέσα από μια ποικιλία προτάσεων.
Όπως συνηθίζεται να λέγεται, «ο Ασφαλιστής στη Ζημιά φαίνεται!». Για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από τις υπηρεσίες του τμήματος, η καθολική Φροντίδα της ζημιάς αυτοκινήτου που προξενήθηκε από ατύχημα.
Η οδική βοήθειας της εταιρίας, φροντίζει για τη σωστή καταγραφή του ατυχήματος, ενώ το τμήμα των ασφαλειών παρακολουθεί την εξέλιξη της ζημιάς από την στιγμή που θα δηλωθεί στην Ασφαλιστική εταιρία έως την αποζημίωσή της.

Ενημερωθείτε για την ασφάλιση κινητών τηλεφώνων & tablet εδώ

Στόχος μας είναι ο πελάτης να μπορεί να νιώθει ασφαλής ακόμη και στα δύσκολα!