ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ & TABLET

Ζώντας σ’ ένα κόσμο που η τεχνολογία αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας και κάθε εξέλιξη αυτής διευκολύνει πτυχές της ζωής μας, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου ή Tablet δεν θεωρείται πλέον πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Βασική επιδίωξη της εταιρίας μας είναι να μπορεί να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και να βρίσκει τρόπους να τις “προστατεύει”.
Μέσα από την νέα μας συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Generali μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προστασία του νέου τους κινητού τηλεφώνου ή tablet, ασφαλίζοντάς το για ένα χρόνο.

Προϋποθέσεις ασφάλισης
Δικαιούνται συμμετοχή στην ασφάλιση:
– όσοι είναι άνω των 18 ετών
– όσοι έχουν αγοράσει καινούργιο κινητό τηλέφωνο ή tablet έως και 1 μήνα πριν (30 μέρες) από την ένταξή τους στο Πρόγραμμα Ασφάλισης
– όσοι έχουν αγοράσει τη συσκευή τους, είτε μετρητοίς, είτε με τη χρήση κάποιας επιδότησης
– όσων η αγορά δεν ξεπερνά τα 1.400 €

Καλυπτόμενοι κίνδυνοι
Η ασφάλεια καλύπτει το κινητό τηλέφωνο ή το tablet από τους παρακάτω κινδύνου:
– Φωτιά (απαιτείται καταγγελία του συμβάντος στην Πυροσβεστική υπηρεσία)
– Κλοπή (από οποιονδήποτε κλειστό χώρο: σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο κ.λ.π., απαιτείται καταγγελία του συμβάντος στην Αστυνομική αρχή)
– Ληστεία (με χρήση βίας, απαιτείται καταγγελία του συμβάντος στην Αστυνομική αρχή)
– Τυχαία θραύση κρυστάλλων (σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται, αποζημιώνεται στην αγοραστική του αξία).

Ασφαλίστε το ολοκαίνουργιο κινητό σας τηλέφωνο ή tablet με: 25€ (για συσκευή αξίας 400€), με 30€ (για συσκευή αξίας από 401€ – 1.400€)

Συμπλήρωστε τη φόρμα εδώ & θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε ¨άμεση πληρωμή μέσω τραπέζης¨ θα λάβετε το ασφαλιστήριο στο email σας εντός λίγων ωρών