ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ είναι η συνέχεια εταιριών στο χώρο του Αυτοκινήτου, της Μοτοσυκλέτας και Μηχανημάτων Γεωργικών χωματουργικών που ίδρυσε ο Κώστας Σταρένιος από το 1983.
Σήμερα η επιχείρηση βρίσκεται στο 2ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Χανίων σε κάθετη μονάδα, έχοντας ως αντικείμενο εργασιών της, το εμπόριο αυτοκινήτων, των εταιριών Opel, Suzuki, Renault, Dacia, Ford, ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες εξουσιοδοτημένου συνεργείο γι’ αυτές. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιριών για το νομό, λειτουργεί τμήμα Γνήσιων Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ.

 

Στην ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ ΕΠΕ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε test drive το αγαπημένο σας μοντέλο, να ανταλλάξετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο, αποκτώντας ένα καινούργιο με ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, με το πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, σας προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Γενικού συνεργείου στις καλύτερες τιμές ώστε να οδηγείτε ξέγνοιαστα, οικονομικά και με ασφάλεια.

 

Διαθέτει υπηρεσίες Φροντίδα ατυχήματος και Oδικής βοήθειας, μέσω των εταιριών Mondial-Assistance, Mapfre & Extra Assistance, ως αποκλειστικός συνεργάτης για τον νομό, για να μπορεί να στέκεται δίπλα σας τη δύσκολη στιγμή ενός ατυχήματος ή βλάβης.
Στην ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ ΕΠΕ, μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση για τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, μέσα από την συνεργασία 22 επώνυμων Ασφαλιστικών εταιριών, τόσο στον κλάδο του Αυτοκινήτου όσο και στους λοιπούς κλάδους (Σπίτι, Σκάφος, Υγεία, Ζωή, Επιχείρηση).

 

Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα και η προσφορά στον άνθρωπο ήταν τα δυο βασικά στοιχεία που ώθησαν τον κύριο Κώστα Σταρένιο να μπει στην αγορά του αυτοκινήτου το 1983. Με τα ίδια αναλλοίωτα στοιχεία πορεύεται μέχρι σήμερα στον χώρο, κάτω από την σκέπη της εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που έχει χτίσει με όλους εσάς.

 

Σ’ ένα κόσμο που τρέχει διαρκώς, οδηγούμε τα βήματά σας με ασφάλεια & σιγουριά!